MK Floor uit Wellen (Limburg), gespecialiseerd in industriële vloeren

 

Duurzame vloeren die tegen een stootje kunnen

De industriële vloeren van MK Floor uit Limburg zijn geschikt voor intensief gebruik. Daarom zijn bouwers, verbouwers en bedrijven zo dol op onze realisaties. Alle vloeren van MK Floor zijn naadloos, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Omdat u ook van stijlvol houdt, zorgen wij ervoor dat onze industriële vloeren niet alleen technisch hoogstaand zijn, maar ook visueel uw woonkamer, badkamer, kantoor of showroom een echte boost geven.

 

MK Floor realiseert zowel gietvloeren, steentapijt als soepele vloerbekleding. Het zijn zonder meer vloeren die in elk interieur thuishoren. Ze zijn beschikbaar in erg veel afwerkingen en kleuren, waardoor ze fans van klassiek én van trendy kunnen bekoren. Combineer dat met hun uitstekende technische eigenschappen en u heeft de industriële vloer bij uitstek.

Een naadloze plaatsing door specialisten

De plaatsing van een industriële vloer vraagt om een gespecialiseerde aanpak. MK Floor heeft de vakkennis in huis om uw gietvloer, soepele vloerbekleding of steentapijt met uiterste precisie en een hoge afwerkingsgraad te plaatsen. Het resultaat? Een vloer die voldoet aan al uw wensen op technisch en esthetisch gebied. Kortom, een vloer waar u blij van wordt.

Een uitstekende service

Waar u ook blij van wordt, is onze service. De wensen van de klant staan voorop. Niet alleen bij het bepalen van het type vloer, maar ook bij de realisatie ervan. Dat doen we door onze afspraken te respecteren. Goede service is echter méér dan dat. Echte klantvriendelijkheid uit zich ook in de fase voor de aanvang van het project, en na de plaatsing.

 

Daarom geeft MK Floor u professioneel advies op maat, zodat u een gefundeerde keuze kan maken op basis van uw behoeften. Daarnaast kan u na de plaatsing van onze dienstverlening blijven genieten. Wij geven u graag onderhoudstips zodat uw industriële vloer er zelfs na jaren stralend blijft uitzien.

Een kwalitatieve vloer met uitstekende eigenschappen

We kunnen het niet genoeg herhalen. Onze industriële vloeren zijn het neusje van de zalm. Ze zijn bovendien prima te combineren met vloerverwarming en kunnen – in bepaalde gevallen – zelfs bovenop een bestaande vloer worden geplaatst. Zo geniet u van alle voordelen van een industriële vloer zonder breekwerk. Dé perfecte vloer voor uw bouw- of renovatieproject? U hebt ‘m gevonden!

 

Benieuwd naar de kostprijs van een industriële vloer in uw woning of bedrijfspand? Wij maken graag een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op met MK Floor voor meer informatie of de uitgebreide technische specificaties van onze vloeren. MK Floor uit Wellen is actief in de hele provincie Limburg.